Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapılarının ve elan birşunca yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle sağlamlandığını öğrenmek kabil asliye durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri yüz kapılar beis görmez.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın uygulamaı sırasında yangın kapkaloriın kullanmaı ve ürkü yerinde kötü bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Amme kurumlarının ve oylumlu firmaların çalışanı beyninde tahlis, ilk bağış ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak muhtevain çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde yangın kapısı ıztırari olarak tutulmaktadır.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve dışarıya gerçek açılmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya değişik bir evgin durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Alelumum metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının huzurı teselsül otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olur.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page